Zaterdag 30 maart wordt het nieuwe seizoen ingeluid bij tennisvereniging Marquette in Heemskerk.
Zaterdag 30 maart wordt het nieuwe seizoen ingeluid bij tennisvereniging Marquette in Heemskerk. Foto: Aangeleverd

'Grand Season Opener' bij TV Marquette

BEVERWIJK - Op zaterdag 30 maart wordt het nieuwe tennisseizoen ingeluid door middel van de 'de Grand Season Opener' bij tennisvereniging Marquette in Heemskerk. Er is een divers programma opgesteld door de activiteitencommissie. Het belooft dus een sportieve en gezellige dag te worden. Vergeet niet om sportieve kleding aan te trekken.

Marquette dubbels: In deze activiteit worden koppels gevormd door namen te trekken uit kokers. Elke ronde wordt er opnieuw geloot; dus je speelt altijd met andere dubbelpartner tegen nieuwe tegenstanders. Een wedstrijd duurt ongeveer 25 minuten. Leeftijd speelt geen rol; gezelligheid en lekker tennissen staan voorop. Nog nooit getennist? Dat is geen probleem.

Introducee dubbels: Naast de Marquette dubbels is er de mogelijkheid om kennis te maken met tennis. Twee banen zijn gereserveerd voor de mensen die kennis willen maken met de mooie tennisport. Lekker proberen en kijken of je het leuk vindt.

Er zijn leenrackets beschikbaar op Marquette. Clubtrainer Vincent Kleverlaan verzorgt leuke en leerzame proeftrainingen. Ideaal om iets van op te steken en bovendien helemaal gratis.

Daarnaast is er een afsluiter van een gezellige tennismiddag, met de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen. Die laatste is mede mogelijk gemaakt door Intersport Veldhuis.

Het programma op zaterdag 30 maart start om 15.00 uur.