De ouderen doen onder meer een rollatorcheck.
De ouderen doen onder meer een rollatorcheck. Foto: Aangeleverd

Ouderen genieten op Rollatordag

HEEMSKERK - Donderdag 21 maart werd vanuit Gouden Dagen Heemskerk, in samenwerking met het Uitbureau in Meerstate een Rollatordag georganiseerd. Een monteur van Medipoint verzorgde geheel belangeloos de rollatorcheck. Ook stelde hij de rollator op de juiste hoogte af. Na de check werden de rollators door de leerlingen van het Kennemer College gewassen en gepimpt. De eigenaren keken toe hoe hun rollators vrolijk versierd werden. Dit onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke petit four. Jong en oud hebben genoten van deze middag.

De wens van mevrouw Knollenburg is 27 maart in vervulling gegaan. Zij wilde een keer heerlijk verwend worden bij de schoonheidsspecialiste. Schoonheidssalon Time Out heeft aangeboden deze wens te sponsoren. Volgende week kunt u lezen hoe zij heeft kunnen genieten van deze behandeling.

''Op 3 april zetten wij onze VIP-tafel neer in Sint Agnes. Daar treedt vanaf 14.15 uur Vita Nova Accordeon op. De VIP-tafel is bestemd voor de ouderen die zelfstandig wonen. Opgeven bij Jolanda van Dam, tel.: 06-22913188 (ma t/m vr 9.00-12.00 uur)'', aldus Gouden Dagen Heemskerk.

Kringloopwinkel de Groene Ezel houdt op zaterdag 30 maart een veiling. De opbrengst is voor goede doelen. Een ervan is Gouden Dagen Heemskerk. ''Hier zijn wij erg blij mee. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn wij aanwezig op deze veiling. Komt u ook even kijken?...''