Afbeelding
(Foto: Luuk van Kaathoven)

Nieuwe uitvoering Subaru Forester: Spring Edition

HEEMSKERK - Na de succesvolle Forester Winter Edition, introduceert Subaru de Spring Edition, een uitvoering die klaar is om de natuur op te zoeken. Het model is uitgerust met een trekhaak, stoere en beschermende carrosseriedelen en het interieur is voorzien van extra bescherming in de vorm van een uitgebreide, afneembare en oerdegelijke mattenset. De Spring Edition is per direct leverbaar voor € 46.995,- bij Subaru-dealer Niestcar in Heemskerk.

Extra voordeel op Subaru Forester

Iedereen die Subaru kent, weet dat de modellen van de Japanse fabrikant veilig, solide en leuk zijn om te rijden. De Spring Edition is dus niet alleen klaar voor de lente, maar eigenlijk voorbereid op alles dat onderweg opduikt.

Automatische transmissie

De Spring Edition is alleen leverbaar in combinatie met het Premium-uitrustingsniveau. Permanente vierwielaandrijving, CVT-automaat en het EyeSight-veiligheidssysteem - het door onafhankelijke testinstanties geprezen veiligheidssysteem - zijn dus standaard. Dat, in combinatie met 2.000 kg trekgewicht, het variabel in te richten interieur en X-mode, maken de Forester Spring Edition misschien wel de veiligste en de veelzijdigste auto in zijn klasse. De koper geniet met de Spring Edition niet alleen van een goed beschermde auto, hij profiteert ook van een aantrekkelijk prijsvoordeel. Normaal gesproken zouden alle extra's een investering van € 2.263,- vergen, de Spring Edition is slechts € 500,- duurder dan de Forester Premium waarvan hij is afgeleid.

Subaru-dealer Niestcar heeft de Spring Edition nu in de showroom staan. Let op: op is op, dus haast is geboden voor wie maximaal wil profiteren. www.niestcar.nl