Overheerlijke vis paella.
Overheerlijke vis paella. Foto: Aangeleverd

PAELLA & GAMBAS van de grill

IJMUIDEN - Op beide Paasdagen zal er op het terras van het restaurantgedeelte naast de visspeciaalzaak van Nico Waasdorp vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur live gegrilld worden en er wordt Spaanse Vis Paella bereid om heerlijk op het terras te genieten van de door Spaanse chef Juan Delgado gemaakte gerechten. Gegrilde zalm ,gamba's per portie en de overheerlijke Vis Paella; dat wordt een bordje vol genieten. Om de lente en het mooie weer te vieren kunt u na een bezoek aan strand, de zee of de haven genieten op het terras van deze overheerlijke Spaanse gerechten .

Op beide Paasdagen bij FISH & SEAFOOD Waasdorp in IJmuiden


Wilt u dit lekker in uw eigen tuin of strandhuisje oppeuzelen? Geen probleem, u kunt deze gerechten ook meenemen. ''Natuurlijk kunt u in onze visspeciaalzaak ook een keuze maken van ons uitgebreide zeebanket uitgestald op ijs . Onze tapas en salades en overheerlijke gebakken kibbeling van Alaska Pollack of kabeljauw beide duurzaam en MSC gecertificeerd'', aldus Waasdorp.

Paasactie kilo gebakken kibbeling voor 17,50 euro


Paasactie kilo gebakken kibbeling voor 17.50 euro met gratis saus. ''Voor uw Paasbrunch zie onze advertentie met overheerlijke soepen ,vissalades ,oesters, kreeft of krab, paling en sushi en sashimi zowel gereed of om zelf aan de slag te gaan. Wij hebben alles in huis om zelf sushi of sashimi op tafel te zetten.''

Moeite waard om naar de Haven van IJmuiden af te reizen


''Kiest u voor gemak dan hebben wij rijkgevulde vissalades en gebakken visschotels zie onze site en bestel! BBQ kriebels? We hebben ruim assortiment gamba's, visspiezen en vis voor op de grill. Mooie BBQ actie 2 stuks dorade voor 9.99 euro of 2 stuks zeebaars voor 12.50 euro. Gratis voor u schoongemaakt.

Kortom het is weer de moeite waard om naar de Haven van IJmuiden af te reizen en te genieten van alles wat de Zee ons biedt.''

De Spaanse chef Juan Delgado.