Expositie en theatervoorstelling

BEVERWIJK/HEEMSKERK – Tot 27 april exposeert Theatermanifestatie IJmond met fotografie over de succesvolle voorstelling 'Schemering' in het stadhuis van Beverwijk. In september 2017 werd deze voorstelling in de Kasteeltuin Assumburg opgevoerd. Ruim 100 spelers, muzikanten, (beeldend) kunstenaars, dansers en vrijwilligers achter de schermen, namen het publiek drie avonden mee naar een bijzondere wereld.

De foto's in deze tentoonstelling zijn grotendeels tot stand gekomen vanuit een samenwerking met ImPRESSions van ISOO Centrum voor Fotografie. Echter is het niet alleen tijd voor een terugblik, maar ook om vooruit te kijken.

Deze expositie dient als opstap naar de volgende voorstelling, waarvan de voorbereidingen al in volle gang zijn. Van 12 tot en met 15 september kunt u in het havengebied van IJmuiden de nieuwe theatervoorstelling 'Luwte' komen bewonderen.

Het stuk gaat over een kleine, afgesloten gemeenschap in de luwte die zich - nu het plotseling is gaan waaien - staande probeert te houden in een leefomgeving waar ze weinig controle meer over heeft.

Een wereld van uitbundige groei en innovatie, maar ook van bijgeloven willen beschermen wat er is. En de wind, er is altijd de wind….

Begin mei start op de website van Theatermanifestatie IJmond de kaartverkoop. De expositie kunt u bewonderen tijdens openingstijden in het stadhuis van Beverwijk.