Ryanne Pronk (links) en Kelly Beentjes zijn  het aanspreekpunt van Verfpoint.
Ryanne Pronk (links) en Kelly Beentjes zijn  het aanspreekpunt van Verfpoint. Foto: aangeleverd

Verfpoint.nl kleurrijk Online Sikkens Specialist

HEEMSKERK - Verfpoint is gekwalificeerd Online Sikkens Specialist. Sikkens heeft een selecte groep online verfleveranciers aangewezen als online partners. De medewerkers van Verfpoint zijn er dan ook supertrots op dat het bedrijf deze naam mag dragen. Met het Online Sikkens Specialist certificaat ben je er als klant zeker van dat je verf koopt bij een betrouwbare partij waar een goed advies en de allerbeste service vanzelfsprekend zijn.

Scherpe prijs

Bij Verfpoint vindt de klant de hoogte kwaliteit voor een scherpe prijs, zowel online als in de winkel aan Lijnbaan 70 in Heemskerk. Topmerken verf zoals Sikkens, Relius, Herfst & Helder, Trimetal en Sigma zijn allemaal te vinden in het assortiment van Verfpoint. Bij Verfpoint kunnen klanten niet alleen terecht voor verf, maar ook voor een uitgebreide collectie werkkleding en werkschoenen voor diverse branches. Eveneens is het mogelijk om bij Verfpoint bedrijfskleding te laten bedrukken met een eigen bedrijfslogo.

Gereedschappen

Uiteraard zijn bij Verfpoint alle materialen voor schilderwerk verkrijgbaar. Schuurmachines, kwasten, steigers, ladders & trappen, en diverse gereedschappen. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 06.30 tot 17.00 (vrijdag tot 16.00uur), zaterdag van 09.00-13.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.verfpoint.nl.