Afbeelding
(Foto: www.ivarpel.nl)

SeniorWeb: Cursus voor Samsung tablet en Smartphone

BEVERWIJK/HEEMSKERK - In mei starten in Heemskerk en Beverwijk cursussen voor Samsung tablet en smartphone. In slechts vier lessen wordt men met het gebruik van de tablet of de smartphone vertrouwd gemaakt. Dit zijn de laatste cursussen voor de zomer die SeniorWeb IJmond geeft, dus deze kans moet u niet laten liggen. Pas in september, dus na de zomer is er weer een nieuwe serie cursussen en lezingen.

Word gratis lid vanwege 20-jarig bestaan!

U kunt ook lid worden. Dit jaar is dat gratis, omdat SeniorWeb Nederland 20 jaar bestaat. Daarom krijgen alle mensen die deelnemen aan een cursus het lidmaatschap 2019 cadeau. (Het lidmaatschap loopt automatisch af, dus men zit er niet aan vast.) U ontvangt dan elk kwartaal het magazine 'Enter' en u kunt gebruik maken van de vele online cursussen die SeniorWeb Nederland te bieden heeft.

Aanmeldingen en inschrijvingen voor de cursussen in mei lopen via de bibliotheek van Heemskerk en Beverwijk. Dat kan ook via de website van de bibliotheek. Onder het kopje "agenda" kunt u onze cursussen vinden.

In de bibliotheek Heemskerk start op maandag 13 mei een cursus Samsung tablet (4 maandagen). Aanvang: 10.00 uur. Inschrijving via de bibliotheek.

In de bibliotheek Beverwijk start op dinsdag 14 mei om 10.00 uur de cursus smartphone (4 dinsdagen). Inschrijving via de bibliotheek.

Kijk voor meer informatie ook op de website www.seniorwebijmondnoord.nl of ga naar de klantenservice.