Het team van restaurant INGER.
Het team van restaurant INGER. (Foto: aangeleverd)

Restaurant INGER bestaat twee jaar

BEVERWIJK - Restaurant INGER viert feest. Het bekende horecabedrijf in Beverwijk bestaat twee jaar en wil dit graag met zijn gasten delen. ''We heten u als gast dan ook van harte welkom. Op 17 mei 2019 bestaan wij 2 jaar. Daar zijn wij hartstikke trots op. We mogen best wel zeggen dat INGER een begrip is aan het worden in Beverwijk en omstreken. Onze vele (vaste) gasten inmiddels laten zich culinair verrassen door onze bevlogen topchefs Tom Smit en Roger Limburg met een eigen "herkenbare signatuur". Onze gastvrouw en sommelier Astrid van Gorkom adviseert onze gasten uitstekend over de wijnspijscombinatie'', aldus de eigenaren ING en GER.

TopchefsTom Smit en Roger Limburg werken in bekend horecabedrijf

ING en GER zijn Restaurant INGER twee jaar geleden begonnen. Ze zagen het als een uitdaging. En zo ziet het duo het nog steeds. Ze gaan voor een Bib Gourmand, waarbij luxe en gastronomisch lunchen of dineren niet duur hoeft te zijn. Tom Smit, die geboren is in Italië, en Roger Limburg koken met passie en toewijding. Ze gebruiken lokale producten en ingrediënten en creëren daarmee smaakvolle gerechten. Deze TOP-koks die beiden gewerkt hebben in diverse zeer gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, koken nu als ''sterren bij INGER.'' Samen met de keukenbrigade, met hun vakkennis en de opbouw van de gerechten en kwaliteit van ingrediënten, wordt er een prachtig concept neergezet bij INGER.

Wijnspijscombinatie

Astrid als gastvrouw/sommelier met haar detail voor de wijnspijscombinatie is een uitstekende toevoeging. Schuif daarom gauw een keer aan bij Restaurant INGER op het Frank Sinatraplein 85 (bij de WIJKERBAAN) en kom culinair genieten bij het verborgen pareltje. Het INGER-team ontvangt u gastvrij in een relaxte sfeer en een moderne ambiance. In de zomermaanden kunt u genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras tot s' avonds laat, aldus ING en GER. ''Restaurant INGER bestaat op 17 mei precies twee jaar en trakteert van 16 tot 20 mei bij het diner op een welkomstdrankje en amuse. We proosten met u op ons tweejarige jubileum.

Openingstijden do t/m zo vanaf 12.00 uur, keuken sluit op 21.30 uur. Volg Restaurant INGER via Facebook en Instagram. Reserveer online www.restaurantinger.nl of bellen: 0251-730039.