Tata Steel Symfonisch Blaasorkest.
Tata Steel Symfonisch Blaasorkest. (Foto: FixMedia)

Tata Steel Blaasorkest begeleidt Petra Berger

REGIO - Momenteel toert Petra Berger met haar programma 'Passione Italiana' door het land. Hierbij brengt ze een unieke mix van befaamde Italiaanse aria's, pophits, filmmuziek en eigen repertoire. Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest is blij dat zij desondanks tijd heeft gevonden om met het orkest op 18 mei in de Philharmonie in Haarlem op te treden. Het orkest begeleidt haar in één van haar succesnummers Terra Promessa, maar ook in een aantal andere Italiaanse liedjes.

Ook het orkest heeft uitsluitend Italiaanse muziek op het programma staan, bekend en minder bekend. Italiaanse filmmuziek is prominent aanwezig met muziek van Ennio Morricone en Nino Rota. Kaarten zijn verkrijgbaar kaarten@tatasteelorkest.nl en via onderstaande. Toegangsprijs is in de voorverkoop € 12,50 en op de dag zelf € 15,00. Zaterdag 18 mei 2019 in de Philharmonie Haarlem, Lange Begijnestraat 11 te Haarlem. Aanvang 20.15 uur, zaal open 19.45 uur.

Ook al bestaat het Tata Steel Orkest in naam nog maar sinds oktober 2010, toch vierde het orkest al haar 70-jarig bestaan.