Vissen voor 55-plussers

HEEMSKERK - Op 16 mei gaan de 55+ viswedstrijden weer beginnen, een competitie in een gemoedelijke sfeer. Deze competitie bestaat uit zeven thuiswedstrijden en zeven uitwedstrijden en worden wekelijks gevist op donderdagmiddag.

De thuiswedstrijden zijn in een water te Heemskerk, de uitwedstrijden in omliggende plaatsen zoals o.a. Limmen, Heiloo, Zaandam en het Noord-Hollands kanaal nabij West Grafdijk. Het visseizoen eindigt met een koppelwedstrijd waar een goede visser wordt gekoppeld aan een minder goede visser.

Prijsuitreiking

Na deze koppelwedstrijd is er een prijsuitreiking in het clubgebouw waar iedere deelnemer aan de competitie, ongeacht de rangschikking, een prachtige prijs krijgt. Om met deze viswedstrijden mee te mogen doen moet u 55 jaar of ouder zijn. Bent u in het bezit van een vispas en wilt u een keer mee vissen om te zien of dit iets voor u is, neem dan contact op met de secretaris van de 55+ vissers (adres onderaan).

Lid worden

Wilt u de hele competitie meevissen dan is het nodig dat u ook lid wordt van HSV Kennemerland. Maar ook als u geen vispas hebt is het mogelijk een wedstrijd mee te vissen, ook dan moet de secretaris van te voren worden ingelicht i.v.m. het aanvragen van een meevisvergunning. Aanmelden via Jerry de Jong, e-mail: jerrydejong@casema.nl of: 0251-247355. Aanmelden een keer meevissen via André van Pel: e-mail avpel@ziggo.nl of 06-51497857.