Aanmelden Kunst op de Kade op Havenfestival IJmond

IJMOND - Het gratis Havenfestival IJmond (in het havengebied van IJmuiden) wordt dit jaar gehouden in juni en wel op zaterdag 29 juni van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 30 juni van 12.00 tot 17.00 uur.

In een bijzondere binnenlocatie zullen zes tot acht kunstenaars exposeren met hun kunstwerken. Zij kunnen zich aanmelden om eraan deel te nemen. Kijk op www.havenfestivalijmond.nl hoe goed het er in voorgaande jaren uitzag.

Dit jaar zijn er ook kraampjes te huur. Meer informatie en een bezoek aan de locatie volgt nadat je je hebt aangemeld. Alvast enkele details voor je agenda: men richt in op vrijdagmiddag 28 juni na 14.00 uur en ruimt op op zondag 23 juni vanaf 17.10 uur. De auto´s mogen zondagavond pas het terrein op nadat de straat is vrijgegeven. Het is de bedoeling dat je dit weekend zelf aanwezig bent. Het thema is "duurzaamheid", het liefst moet een van je werken daarnaar verwijzen.

Aanmelden voor Kunst op de Kade kan door het volgende mailadres gebruik te maken: kunstopdekade@gmail.com. Voor de ballotage geef je je websiteadres door. Heb je geen website stuur ode organisatie dan 3 foto's van je werk met vermelding van techniek en formaat. Inschrijven kan vanaf nu. Je hoort z.s.m. doch uiterlijk 1 juni of je gekozen bent. Voor deelnemende kunstenaars aan "duurzaamheid" zijn geen kosten verbonden wel wordt een kleine borg gevraagd die je later weer terugkrijgt.