7600 euro opgehaald bij veiling Kennemers

BEVERWIJK - De penningmeester van de Kennemers was bijzonder blij met de veiling die de Kennemers afgelopen vrijdag in de kantine van de voetbalclub uit Beverwijk hield. Liefst 7.600,00 euro bracht deze veiling op, die bedoeld is ter ondersteuning van jeugdafdeling.

Telstar-voorzitter Pieter de Waard had leuk verhaal

De veiling van de Kennemers wordt ieder jaar georganiseerd. Het begon op een zeer gezellige wijze. De kantine was goed gevuld, de mensen luisterden zeer geamuseerd naar hoofdgast Pieter de Waard, voorzitter van buurman Telstar. Hij had een leuk verhaal met diverse anekdotes uit het bestaan van de Velsense club uit 1963. Dat het een leuk verhaal was, moge blijken uit het feit dat de aanwezigen zo stil waren, dat Pieter het zonder microfoon wilde doen. Hij had daardoor meer feeling met de toehoorders en had de volle aandacht.

De veiling op zich verliep als een speer. Er werd flink geboden op de 123 kavels. Ja u leest het weer goed, 123 kavels. De leden van de Veilingcommissie hebben zich het vuur uit de sloffen gelopen voor de vele items. Daardoor was de respons uit de zaal een warme deken voor hen. Want het liep voortreffelijk.

Het geld dat binnenkwam, is bedoeld voor de jeugdafdeling. ''Nogmaals alle sponsoren, veilingcommissie, kantinemedewerkers en allen die op een kavel hebben geboden, dank. Mocht u niets hebben gescoord, denk dan maar 'zo het was weer gezellig'...'', aldus de organisatie.