Jong en oud willen lang gezond blijven en letten graag op hun lichaam.
Jong en oud willen lang gezond blijven en letten graag op hun lichaam. Foto: Aangeleverd

Afslankstudio Velserbroek bestaat 20 jaar

VELSERBROEK - Wat als je echt wel probeert om te letten op je voeding? Als je echt wel probeert om zoveel mogelijk je auto te laten staan en de fiets te nemen? Wat als die kilo's hardnekkig blijven kleven, al doe je nog zo je best? Dan is een extra zetje in de rug zeer welkom, zeker als dat op een heel ontspannende manier kan gebeuren! Maak kennis met de Cryolipolyse of Coolipo Twin bij Afslankstudio Velserbroek.

Vet bevriezen is vet verliezen! De oplossing tegen vet voor mannen en vrouwen. Met een blijvend resultaat, zonder operatie, pijnloos, veilig en effectief. Cryolipolyse is ijskoud de beste manier om van uw overtollig vet af te komen. Daarnaast is de Presso een afslankmethode waarbij op twee fronten wordt gestreden: door lange frequentiegolven wordt je vetverbrandingssysteem gestimuleerd en door micropressie worden de vetten losgemaakt en verwijderd via drainage. Klinkt logisch en degelijk, bovendien werd de Presso al jaren door de internationale pers uitgeroepen tot beste afslankmethode. Wat wordt beloofd? Duidelijk centimeterverlies op armen, taille, heupen, dijen en kuiten. Je voelt je fitter en meer ontspannen, je huid voelt strakker en zachter aan, er is een betere vetverbranding en een doeltreffende verwijdering van vocht en afvalstoffen. Vetcellen en cellulite verdwijnen als sneeuw voor de zon Vooral de erkenning van de internist van het ziekenhuis, hij is razend enthousiast, wat jullie presteren is ons in een paar jaar niet gelukt. Annet is superblij met deze mooie erkenning vanuit het ziekenhuis. Daar doe je het allemaal voor, een gezond en slank lichaam voor iedereen!

Afslankstudio Velserbroek staat al jaren nummer 1

Al die jaren is de studio de nummer 1 op afslankgebied, de allernieuwste apparaten, geen wachttijden en voor iedereen vrijblijvend advies en steun om het juiste eindresultaat te halen.

Vrijdag 31 mei aaanstaande is er van 17.00 tot 20.00 uur een gezellig jubileumfeest met een hapje en een drankje en zingt de bekende Carina Lemoine gezellige nummers. Tijdens deze gezellige uurtjes zijn er spectaculaire aanbiedingen!

Tevreden klanten

Kristien, 58 jaar, woog op 3 september 77,3 kilo. Op 12 oktober 74,1 kilo. In die periode ging haar taille van 82 naar 79 centimeter, haar buikomtrek van 93 naar 92 centimeter, heupen van 100 naar 97 centimeter, dijen van 104 naar 101 centimeter en billen van 99 naar 97 centimeter.Nellie, 49 jaar, woog op 16 januari 75,7 kilo, op 16 maart nog maar 68,5 kilo. Het verschil? Eén volledige confectiemaat!Benieuwd naar de juiste manier van afslanken?

Breng dan een bezoek aan Beauty & Afslankstudio Velserbroek aan de Klompenmakerstraat 7. Voor meer informatie: 023-5490556, info@afslankstudiovelserbroek.nl en www.afslankstudiovelserbroek.nl.