Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Naar buiten met Gouden Dagen

HEEMSKERK - Lekker naar buiten dankzij Gouden Dagen. Dit wordt mogelijk gemaakt voor de ouderen in Heemskerk. Donderdag 16 mei gaat de wens van mevrouw Koens, mevrouw Van Dam en mevrouw Schripsema in vervulling. Deze dames willen heel graag een keer naar Texel. Het Uitbureau in Westerheem had dit uitstapje al in de planning staan en i.s.m. Gouden Dagen gaat de wens van de drie dames in vervulling. Ze krijgen een rondrit over Texel waarna ze op een leuke plek neerstrijken voor een heerlijke lunch. 'Gouden Dagen' is heel benieuwd naar hun verhaal.

Buurtbakkie

De eerste buurtbakkie, oftewel de Gouden Koffie heeft samen met Welschap plaatsgevonden op woensdag 15 mei. Omwonenden van de buurt Rozestaete waren een week eerder op de hoogte gebracht door middel van een flyer. Hoe dit koffiemoment is verlopen, kunt u volgende week lezen.

Camping Geversduin

Maandag 20 mei is de eerste kampeerdag op Camping Geversduin. Na het geweldige succes van vorig jaar, met ouderen een dagje doorbrengen op de camping, wilde men dit nog een keer overdoen. Ook nu sponsort Camping Geversduin vijf dagen een tent voor 'Gouden Dagen' en mag men gebruik maken van hun faciliteiten. Ook Splitscreen wilde zijn prachtige oude VW-bus weer beschikbaar stellen om de deelnemers naar de camping te brengen en aan het eind van de middag weer naar huis te brengen. Vrijdag 24 mei is de laatste dag.