Fietsgroep in Heemskerk

HEEMSKERK - Om veilig te kunnen blijven fietsen moet de fietsgroep van buurtcentrum het Spectrum zich splitsen in 2 groepen: Een groep op de dinsdagmorgen met starttijd 9.00 uur en een groep op de donderdagmorgen, met starttijd 10.00 uur. Vertreklocatie buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1, 1961 GP Heemskerk.

Er is veel belangstelling voor de fietsgroep van de dinsdagmorgen; de groep is dusdanig groot, waardoor de veiligheid in het gedrang komt. Met ingang van juni wordt er met ca. 20 deelnemers gefietst. De 'oud'-gedienden van de dinsdaggroep krijgen voorrang krijgen. Andere liefhebbers worden vriendelijk verzocht zich te melden op de donderdagmorgen bij het buurtcentrum het Spectrum.

Er wordt circa 2,5 à 3 uur gefietst, een afstand tussen 30-35 km. met een koffie- c.q. pitstop ergens onderweg; de gemiddelde snelheid is ca. 15 km. per uur.

Eigen rekening

Kosten voor consumptie zijn voor eigen rekening en deelname is voor eigen verantwoordelijkheid. Aanmelden is niet nodig. Kom op dinsdag- én donderdagmorgen op tijd naar het buurtcentrum en zorg dat je fiets in orde is. Je kan dan heerlijk mee fietsen.

Ten behoeve van de donderdagmorgengroep wordt een 2e man of vrouw gezocht voor de begeleiding. Contactpersonen: Henk Beemsterboer en Johan Peperkamp. Karin Koks, sociaal werker Hart van Heemskerk/Boven de Baandert, tel.: 06-19965444 of e-mail: karin.koks@welschap.nl.