Winkelcentrum De Wijkerbaan.
Winkelcentrum De Wijkerbaan. (Foto: Aangeleverd)

WijkerWeekend, een (voordeel)feestje op de Wijkerbaan

BEVERWIJK - Vanaf zaterdag 1 juni starten de ondernemers van Winkelcentrum de Wijkerbaan met een leuk nieuw initiatief; het WijkerWeekend! Vanaf dan heeft elke winkel in het winkelcentrum op iedere eerste zaterdag van de maand een eigen spectaculaire aanbieding. Een top-aanbieding die alleen geldig is op deze gezellige dag. Naast al deze speciale stuntaanbiedingen zijn de lopende acties van de deelnemende winkels natuurlijk ook gewoon geldig. Een bijzondere zaterdag vol niet te overtreffen voordeel dus!

Daarnaast is er natuurlijk ook aan de kleinste bezoekers gedacht. Zo is er een groot springkussen om je helemaal op uit te leven, wordt er tussen 10.00 en 16.00 uur aan alle kinderen gratis popcorn uitgedeeld en komt Simon Ballon tussen 12.00 en 15.00 uur de boel opfleuren met zijn ballonnen in alle vormen en kleuren! Bij het springkussen zal toezicht zijn zodat papa en mama zelf misschien even rustig kunnen winkelen. Of kunnen genieten van een kopje koffie of iets anders bij een van de horecagelegenheden van het winkelcentrum.

Winkelcentrum de Wijkerbaan is een volledig vernieuwd, fris en voor het grootste deel overdekt winkelcentrum. Ook met slecht weer kunnen we het met bijna 30 winkels dus gezellig maken. De twee supermarkten, Albert Heijn en Aldi, en de vele speciaalzaken zorgen er samen voor dat u al uw boodschappen op één plek kunt doen. Daarbij ligt het centrum centraal op de grens van Beverwijk en Heemskerk, zeer makkelijk bereikbaar via de Plesmanweg, de Laan der Nederlanden of de Büllerlaan. En parkeren is bij ons deels met blauwe zone, maar wel altijd gratis.

Noteer zaterdag 1 juni in uw agenda en mis het eerste WijkerWeekend niet. In de kranten Kennemerland op Zondag, de Beverwijker en de Heemskerkse Courant staan alle speciale aanbiedingen voor het WijkerWeekend vermeld op onze speciale pagina. Ook zullen we via social media kanalen laten weten wat u kunt verwachten. Mocht u ons nog niet volgen, u vindt ons op Facebook @wijkerbaan en op Instagram @winkelcentrumwijkerbaan.