Zanger/presentator Eric Newman.
Zanger/presentator Eric Newman. (Foto: Aangeleverd)

Kraak de Kluis bij het Europaplein

HEEMSKERK - Op zaterdag 15 juni organiseert Winkeliersvereniging Europaplein in Heemskerk van 11.00 tot 15.00 uur een ludieke Vaderdagactie in WINKELCENTRUM EUROPAPLEIN. Vaders, doe gratis mee met je op deze dag verkregen kassabon bij een van de deelnemende winkels en….. KRAAK DE KLUIS! Pak je de goede sleutel, dan gaat de kluis open en ligt er een leuke prijs voor je klaar! Kom dus je boodschappen doen op het EUROPAPLEIN en KRAAK DE KLUIS!

Proef Nieuwe Hollandse Haring en optredens van zanger/presentator Eric Newman, shantykoor Heeren Zeventien

De hoofdprijs, een herenpantalon met een zomers shirt/t-shirt naar keuze* wordt rond 14.45 uur getrokken uit de die dag verzamelde kassabonnen! Tussen de spelrondes door zingt zanger/presentator Eric Newman sfeervolle muziek, afgewisseld door zang van Shantykoor Heeren Zeventien.

Europaplein altijd in beweging

Verkoop Hollandse Nieuwe

Op 12 juni start de verkoop van de NIEUWE HOLLANDSE HARING. Tijdens de optredens van Shantykoor Heeren Zeventien laten wij u deze graag proeven!Diverse winkels hebben leuke aanbiedingen en/of acties voor Vaderdag. ''Kijk ook op de website www.europapleinheemskerk.nl en like ons op Facebook'', aldus Winkeliersvereniging Europaplein. Alle activiteiten worden u aangeboden door winkeliersvereniging Europaplein. De Europapleinwinkeliers wensen u fijne Vaderdag!

Op zaterdag 15 juni van 11.00 tot 15.00 uur een ludieke Vaderdagactie