Engelenhealing als helende reis in Heemskerk

HEEMSKERK - Uitgerust de vakantieperiode in? Op zaterdagochtend 6 juli 2019 verzorgen Karin en Robert Gilhuijs op basisschool De Kariboe, Rameaustraat 6 in Heemskerk, een Engelenhealing als helende reis.

De ochtend zal worden geopend met een algemene groepsboodschap van Aartsengel Raphaƫl en de Engelen van het Licht en een inleiding, waarna Robert vanuit meditatieve staat een groepshealing zal geven en de groep en een ieder individueel liefdevol zal aanraken met de genezende en zuiverende energie die de Engelen van het Licht ons toesturen, waarbij een diepe geestelijke rust ervaren kan worden.

Zelfgenezend vermogen

Een Engelenhealing als helende reis, waarbij het zelfgenezend vermogen van de mens geactiveerd wordt. De healing ondersteunt tevens bij blokkades in lichaam en geest en voor het opruimen van stress, drukte en emoties. Na de healing zal Karin de aanwezigen waar nodig helpen en begeleiden bij vragen. Het belooft een mooie en energievolle ochtend te worden die geschikt is voor jong en oud. De ochtend begint om 11.00 uur en duurt tot ca. 12.30 uur. Robert is een healer en ingewijde van de nieuwe tijd en geeft al jaren in zowel groepsverband als op individuele basis healings en begeleidt samen met Karin de mensen op hun weg van transformatie, zelfgenezing en omvorming. Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.