Het logo van het nieuwe koor ENJOY.
Het logo van het nieuwe koor ENJOY. (Foto: Aangeleverd)

Nieuw enthousiast koor ENJOY in IJmond

HEEMSKERK - Er is een nieuw enthousiast gemengd koor ENJOY in de IJmond onder leiding van een eveneens enthousiaste muzikaal leider en dirigente Anja van der Ploeg. Het koor heeft een veelzijdig repertoire : pop bv liederen van Abba,Simon & Garfunkel, What a wonderful world, nieuwe liederen, musical en alles wat ertussen zit en niet onbelangrijk wat het koor zelf ook graag zingt. De liederen die het koor gaat zingen worden door Anja zelf gearrangeerd en voor het koor geschikt gemaakt en we werken met midifiles. Hierdoor studeren de zangers de liederen nog sneller in kunnen de zangers en de luisteraars nog meer genieten van de muziek die zij zingen en horen. Ook zal aandacht besteed worden aan het zingen zelf. Het Heemskerkse Koor ENJOY wil van zich laten horen op festivals , Korenroutes, zomipo, Kerst. De repetitieavond is op maandagavond van 19.30-21.30 uur in het centrum van Heemskerk.

De dirigente Anja van der Ploeg geeft leiding aan verschillende koren en heeft daar jaren ervaring mee.Ze is afgestudeerd aan het Conservatorium in Amsterdam, heeft een grote concert- en lespraktijk. Geeft ook in het buitenland concerten. Incidenteel componeert zij ook muziek voor ensembles / instrumenten /koren. Zing je graag of wil je dat graag leren? Kom dan vrijblijvend kijken, meezingen.

Open repetitieavonden: 24 juni, 1 juli en 8 juli..Voor info een aanmelden: anjavanderploeg@12move.nl of 06-17409516 (sms geen app).