Nieuw in de IJmond: de Ont-Stress Coaching-praktijk van  Silvia van Diepen.
Nieuw in de IJmond: de Ont-Stress Coaching-praktijk van Silvia van Diepen. (Foto: PR)

Praktijk Ont-Stress Coaching

IJMOND - Nieuw in de regio IJmond is de Praktijk voor Ont-Stress Coaching van Silvia van Diepen. Mensen met stress gerelateerde klachten of een burn-out kunnen hier terecht om de klachten de baas te worden en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.

Het coachingstraject speelt zich buiten af, waardoor er twee krachtige elementen worden toegevoegd aan de coaching, namelijk beweging en natuur. Van beide elementen is uit onderzoek bekend dat stressgevoelens afnemen, pijn reduceert, negatieve emoties zoals boos- somber- en vermoeidheid verminderen, het oplossingsvermogen vergroot etc. Voor coaching is de natuur een prachtige plek die vol staat met metaforen om te gebruiken.

Wanneer je gecoacht wordt komen persoonlijke stukken aan bod. Het is daarom belangrijk dat je een goede klik hebt met de coach. Na een gratis telefonische intake wordt daarom elk traject met een ervaringssessie gestart. Deze duurt ongeveer anderhalf uur. Het is een volwaardige coachingsessie tegen een lager tarief en zonder verplichtingen. De coaching is ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Kijk voor verder informatie op www.silviavandiepen.nl.