Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Kent u dit ook: Een niet goed functionerend kunstgebit?

HEEMSKERK - 24 Uur per dag, of in ieder geval 16 uur, draagt u het gebit in de mond. Langzaam, heel langzaam, verandert de pasvorm van de prothese ten opzichte van de kaak. Dit proces gaat zo traag dat u er niet bij stilstaat en het verschil nauwelijks opmerkt. Als u er aandacht aan geeft zijn er toch signalen die u onbewust meemaakt.

Kom langs bij Arnold Buringa Tandprothetische Praktijk in Heemskerk


Misschien heeft u wat meer moeite met kauwen en praten, ofwel eens pijnlijke plekjes of blaartjes in de mond. Mogelijk gebruikt u een beetje kleefpasta, omdat het wel eens onverwacht uit de mond valt. Of u staat voor de spiegel en ziet dat uw gezicht iets is ingevallen en de mondhoeken wat geïrriteerd zijn. De kauwvlakken en tanden zien er versleten uit. Wellicht valt het u op dat er aanslag van tandsteen en zwarte randjes om de tanden ontstaan.

Signalen

Herkent u één of meerdere van deze signalen? Of wilt u informatie over de exacte kosten? Kom dan even bij ons langs voor een geheel kosteloos en vrijblijvend advies. Baat het niet, dan schaadt het niet. Arnold Buringa, Tandprothetische Praktijk, Maerelaan 26, Heemskerk. Telef. 0251 - 83 94 03. heemskerk@arnoldburinga.nl