Foto's van Ed Seeder in SHIP

VELSEN-NOORD - In het Sluis Haven Informatie Punt (SHIP) in IJmuiden is de foto-expositie van Ed Seeder te bewonderen. Dat is te zien in het restaurant van SHIP. De expositie bestaat uit foto's van de grote zeevaart, gefotografeerd op locaties zoals in de sluizen van IJmuiden en de havens van Amsterdam.

De voordelen van digitale opnames, volgens fotograaf Ed Seeder, of juist analoog op grote formaten met scans van onbeperkte resoluties geven geweldige beelden. Ed Seeder was tijdens zijn werkbare periode een begrip en gespecialiseerd in het maken van foto's op uiteenlopende locaties zoals gas winlocaties, industriƫle- en petrochemische bedrijven, aan boord van schepen en haven faciliteiten, maar bouwprojecten en architectuur was ook zijn werkgebied.

De passie voor fotografie is er nog steeds en daarom exposeert de inmiddels gepensioneerde Ed Seeder met veel plezier tot en met donderdag 1 augustus met zijn maritieme en havenfoto's in het restaurant van SHIP, gevestigd aan de Noordersluisweg 1 in IJmuiden. De expositie is 7 dagen in de week van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend en is vrij toegankelijk.