Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Schoolevenement bij The Read Shop Beverwijk

BEVERWIJK - Terwijl veel scholieren al reikhalzend uitkijken naar de schoolvakantie, zijn er ook veel jongens en meisjes die staan te popelen om alvast artikelen voor het nieuwe schooljaar uit te zoeken. Daarom presenteert The Read Shop Beverwijk alweer voor het zevende jaar op rij een schoolevenement.

Twee dagen uitpakken met nieuwste schoolartikelen

Eigenaar Frank Valk: ''Dit jaar pakken we niet één, maar twee dagen uit met de nieuwste schoolartikelen! We hebben alles onder één dak: van potloden in verschillende hardheden (zowel in doosjes als los) tot schoolagenda's en multomappen, van etuis in alle soorten en maten tot rugzakken, noem het maar op.''

''We bieden een ruime keuze, goede merken en kwaliteit. Dit zie je terug in bijvoorbeeld de papierdikte van schriften en het gebruiksgemak van de passers. We staan echt achter de producten die we verkopen en we geven bijvoorbeeld ook drie jaar garantie op al onze passers. We bieden alles in verschillende prijsklassen aan en we kunnen je ook vertellen waar die prijsverschillen in zitten. Zo heb je alle informatie om uiteindelijk zelf de keuze te maken. Als je tenminste kunt kiezen, uit al die leuke artikelen!''

15 procent korting

Tijdens het evenement, op vrijdag 28 juni van 14:00 tot 19:00 uur en op zaterdag 29 juni de hele dag, geldt 15% korting op alle kantoorartikelen (uitgezonderd rekenmachines).

Op vrijdag 28 juni zijn vanaf 14:00 uur de vertegenwoordigers van Stabilo, Oxford en Pilotpen aanwezig. Zij geven uitleg over hun producten en daarnaast zijn er verschillende prijzen te winnen.

Op zaterdag 29 juni is vanaf 13:00 uur pennenfabrikant Schneider aanwezig met een prijzenrad, Oxford (schriften en schrijfpapier) geeft uitleg over hun app, waarmee je makkelijk geschreven notities kan digitaliseren en er is gratis popcorn voor elke betalende klant.

Goodiebag

Wie tijdens het evenement meer dan 30 euro aan schoolartikelen besteedt krijgt ook nog een leuke goodiebag en een gratis ijsje bij City Snacks.

Bovendien maak je met je kassabon kans om je aankoopbedrag terug te winnen of bioscoopkaarten voor Cineworld.