Twee voorstellingen worden door Centrum voor de Kunsten Beverwijk gepresenteerd.
Twee voorstellingen worden door Centrum voor de Kunsten Beverwijk gepresenteerd. (Foto: Aangeleverd)

Double Bill door Centrum voor de Kunsten

BEVERWIJK - Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk presenteert op zaterdag 29 juni maar liefst twee voorstellingen in de Theatermijn in Koog aan de Zaan.
De productieklas theater speelt BLAUWBAARD naar het sprookje van Charles Perrault waar de arme Josephine trouwt met Blauwbaard, Blauwbaard de verschrikkelijke, Blauwbaard het monster. Al zes keer is hij getrouwd geweest, al zes vrouwen zijn spoorloos verdwenen. Weggelopen, zeggen sommigen. Vermoord, zeggen anderen.
De tweede voorstelling OP WEG NAAR DE HEMEL naar het verhaal van Roald Dahl wordt gespeeld door de volwassenen van Stadstheater Beverwijk. Mevrouw Foster lijdt haar hele leven al aan een bijna ziekelijke angst om treinen, vliegtuigen, boten of zelfs maar het begin van een toneelvoorstelling te missen. In andere opzichten is ze helemaal geen bijzonder nerveuze vrouw, maar de gedachte om bij zulke gelegenheden te laat te komen, maakt haar zo overstuur dat ze er een zenuwtic van krijgt.

De voorstellingen zijn om 17.00 en 20.00 uur in de Theatermijn, Zuideinde 74, Koog aan de Zaan. Kaarten kosten € 10 en kunnen besteld worden via www.theatermijn.nl.