De mensen van de Dierenambulance en de Hengelsport.
De mensen van de Dierenambulance en de Hengelsport. (Foto: Aangeleverd)

'Dierenambulance' krijgt donatie

IJMOND - Dierenambulance Kennemerland krijgt van Hengel Sport Vereniging Kennemerland een donatie van 1500 euro. Dinsdagmorgen om 11.00 uur werd een praatje gehouden door Mevr. H. Wienen, met een bakje koffie en kruidkoek, die het begin van de opvang uitlegde dat het ooit begonnen is met een hond die aangereden werd op de Alkmaarseweg en toen opgevangen werd door één van de buurtbewoners, maar die wist eigenlijk niet wat hij hier mee moest en op die manier is het allemaal begonnen.

Met 1500 euro is men zeer in zijn nopjes

De Dierenambulance Kennemerland is nu een vereniging die tussen de 90 en 100 vrijwilligers heeft, die met hart en ziel en toewijding zorgt voor de dieren in het algemeen. Zij bestrijken een gebied van Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Velsen –N, Limmen, kortweg tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en is er voor iedereen die hulp nodig heeft voor zijn/haar dier.

Dode vis

Het maakt ze niet uit of het een hond, kat of een goudvis is die ze op moeten halen, ze doen het met liefde. Mevr. A. Seerink zat hier ook bij en die weet het meeste te vertellen over de opvang van dieren. HSV Kennemerland is blij met de dierenambulance, want ze hoeven maar te bellen dat er ergens dode vis of iets dergelijks en ze komen ( helpen ) opruimen. Natuurlijk is de Dierenambulance blij met de donatie die hartelijk in ontvangst genomen werd. Ze hebben er weer een stukje grond bij en daar willen ze nog wat mee, dus dat geld komt ,-sowieso eigenlijk- goed van pas.

Maakt niet uit hond, kat of een goudvis, ze doen het met liefde

De cheque werd uitgereikt door de vertegenwoordigers van HSV Kennemerland, Joop Joosten ( Water en visstand beheer, Puck Verhart Water en visstand beheer en Jerry de Jong Secretaris ).

Cheque

De cheque werd in ontvangst genomen door Mevr.Wienen ( Directrice Dierenambulance Kennemerland ) Deze donatie is voor de zeer goede samenwerking en dat mocht wel een beloond worden.