Afbeelding
(Foto: Bert Westendorp)

Timmer -en onderhoudsbedrijf Nico Zandbergen

HEEMSKERK- Op 1 januari 2020 bestaat het bedrijf van Nico Zandbergen 25 jaar. Of Nico tijd heeft voor festiviteiten is de vraag, want de zelfstandige ondernemer heeft het behoorlijk druk. Timmer- Onderhouds & Interieurwerken luidt de bedrijfsnaam die aan duidelijkheid niets te wensen over laat.

Kleine of grote verbouwing?

Met een werkplaats van 200 m² aan de Ambachtsring in Heemskerk en met meer dan 36 jaar ervaring in zijn vak kan Nico vrijwel alle klussen uitvoeren. Van eenvoudig timmerwerk tot complexe bouwkundige aanpassingen of complete nieuwbouw, Nico Zandbergen regelt het allemaal.

Meubelmaker

Ooit begon de ondernemer als meubelmaker, maar in de loop der jaren breidde Nico de werkzaamheden en zijn vakkennis steeds verder uit. Hij werkt nauw samen met groep zelfstandig gemotiveerde vakmensen zoals een stukadoor, loodgieter, metselaar en schilder. Samen zijn ze in staat het gehele (ver) bouw proces van begin tot eind aan te kunnen bieden. Nico houdt zelf altijd de coördinatie in handen en fungeert als vast aanspreekpunt voor de klanten. Het bedrijf is ook aangesloten bij de VLOK een brancheorganisatie voor klusbedrijven.

Monumentale panden

De ondernemer werkt voornamelijk voor particulieren en doet dat in de wijde omgeving van Heemskerk/ Beverwijk. Onder projecten vallen soms ook monumentale panden, dat betekent dat Nico zich als meubelmaker uit kan leven. Of Nico nu met een aanbouw, badkamer, dakkapel, kozijnen, veranda of wat dan ook bezig is, hij vindt het allemaal even fraai om te doen. Daarnaast schenkt het leuke contact met klanten ook veel voldoening. "Aan echte vakmensen is een groot tekort, gelukkig heb ik hulp van collega Timo, een betrouwbare en vakbekwame timmerman", laat Nico weten.

Garantiebepalingen

Als voor de klant kwaliteit, zorgvuldigheid en goede garantiebepalingen belangrijk zijn, is het leggen van contact met Nico Zandbergen de juiste keuze. Voor informatie: Nico Zandbergen 06-51 51 53 17 of info@nicozandbergen.nl.