Afbeelding
(Foto: )

HEEMSKERK - Om ouderen met elkaar te verbinden, ze een leuke dag te bezorgen en de eenzaamheid onder deze doelgroep te bestrijden, nodigt 'Gouden Dagen' ze uit om hun wens in één van de vele wensbomen op te hangen. In Heemskerk staan deze wensbomen op de locaties van ViVa Zorggroep: Sint Agnes, Waterrijck, Westerheem, Meerstate en Heemswijk en in het Zorgcentrum op het Maltezerplein.

Wensen vervullen bij Gouden Dagen

Wensbomen op verschillende locaties

Tijdens de Gouden Koffie, het zogenaamde Buurtbakkie met Welschap Welzijn, gaf een aantal bewoners aan de wens te hebben om naar Volendam te gaan.

Brief

Maandag 26 augustus gaan we hun wens vervullen. Uiteraard nemen we ook de mensen mee die deze wens in de boom hebben opgehangen. Deelnemers hebben inmiddels een brief hierover ontvangen.

Woensdag hebben we de wens van de heer Van Ooijen vervuld. Hij heeft een bezoek gebracht aan het volkstuincomplex Bickershof. Hoe dat is verlopen kunt u volgende week in deze courant lezen.

Mevrouw Beentjes

Op 28 augustus gaan we de wens van mevrouw Beentjes vervullen. Zij wil graag naar het strand. Afgelopen woensdag hebben we samen met Welschap Welzijn een Buurtbakkie georganiseerd in de Betsy Perkhof. Hierover kunt u volgende week ook meer lezen.

Op 6 september zetten we de VIP-tafel neer in Sint Agnes. De laatste dag van de kermis wordt gevierd met Erwin Fillee. Wilt u hierbij aanwezig zijn dan kunt u zich opgeven bij Jolanda van Dam via telefoonnummer 06-22913188 (ma t/m vr van 9.00 tot 14.00 uur). Aanvang 14.15 uur. De VIP-tafel is alleen voor de zelfstandig wonende ouderen in Heemskerk.

Vragen

Heeft u vragen over Gouden Dagen dan kunt u altijd mailen met Jolanda van Dam via j.vandam@vivazorggroep.nl of kijken op de website www.goudendagen.nl.