De mensen van Hummel en Kozijnen.
De mensen van Hummel en Kozijnen. (Foto: Aangeleverd)

Hummel Kozijnen overgenomen door Smits Keuken

HEEMSKERK - Hummel Kozijnen hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten. ''Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Wij willen u hiermee mededelen dat na bijna 24 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf groot te hebben gemaakt, oprichter en eigenaar dhr. Aad Hummel zijn functie zal gaan overdragen om daarna van een welverdiend pensioen te gaan genieten'', aldus het bedrijf.

Hummel Kozijnen & Wooncomfort is de afgelopen jaren fors uit zijn jasje gegroeid, mede door zijn vertrouwde naam, kwaliteit, diversiteit en service maar niet onbelangrijk door de kennis en inzet van zijn vakbekwame monteurs Vanaf 1 september 2019 is de heer Rene Schellevis de nieuwe eigenaar geworden van Hummel Kozijnen & Wooncomfort BV.

Rene Schellevis is een bekwame ondernemer

Rene Schellevis is een bekwame en zeker geen onbekende ondernemer, meerdere winkel c.q. showrooms in Uitgeest en Haarlem onder de naam Smits Keukens zijn groot geworden onder zijn bestuur De heer Schellevis kan u verzekeren dat u als klant centraal zal blijven staan en dat aan de kwaliteit van zijn woonproducten niets zal veranderen.

Hummel Kozijnen en Smits Keukens is een verrassende combinatie die vele mensen zal gaan aanspreken, beide hebben een zeer moderne showroom en leveren uitsluitend producten van een hoge kwaliteit Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee Hummel Kozijnen & Wooncomfort BV blijft op het vertrouwde adres en garandeert de service die u de afgelopen 24 jaar van ons gewend was.

Hummel Kozijnen & Wooncomfort BV zal zijn woonwinkel in het centrum van Heemskerk op de Kerkweg 36 gaan uitbreiden met een grote diversiteit aan producten en vernieuwingen die zij u in de toekomst groots zullen gaan presenteren. ''In oktober zal er een grote feestelijke opening worden gehouden onder het genot van een hapje en een drankje en uiteraard zullen wij u hiervan op de hoogte van gaan houden Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verwelkomen u graag binnenkort eens in onze woonwinkel'', aldus Hummel Kozijnen & Wooncomfort.