Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Objectief meetbaar afslanken onder begeleiding …

VELSERBROEK - Net als de meeste mensen die tobben met hun gewicht, heb ook ik in de loop der jaren wel zo'n beetje alles geprobeerd. En hoewel ik al m'n hele leven regelmatig sport (2 à 3 keer in de week) bleven de onsjes, ponden en kilo's er aan plakken naarmate de jaren op de kalender een steeds hoger getal aangaven. Ik heb een zittend beroep (de hele dag) en afgezien van die 2 of 3 keer sporten in de week zit ik ook 'savonds en in het weekend veel omdat ik "zit-hobbies" heb (muziek luisteren, lezen, tekenen, etc).

Reactie van Rob, een tevreden klant

Nu kun je jaar in jaar uit de ruimte die naast je in de spiegel overblijft steeds kleiner zien worden, constateren dat je kleren steeds sneller krimpen, en het cijfer op de weegschaal steeds verder zien toenemen, en denken "ach, ik ben al 56 wat maakt mij het uit". Maar als je daar geen vrede mee hebt, er chagrijnig van wordt en zo'n beetje alles al geprobeerd hebt, kun je ook naar de Afslankstudio in Velserbroek gaan !

Onderstaand twee foto's die ik gemaakt heb van de eerste en de laatste behandeling. De eerste begin mei 2019: Ruim 105 kilo, vetpercentage van bijna 23 % en een BMI van bijna 29. Nu ben ik vrij groot en fors gebouwd maar dat zijn geen cijfers om trots op te zijn! Na zes Coolipo Twin 8 behandelingen, een streng Bio HCG-dieet en drie aanvullende Cryolipolyse – behandelingen, mag het resultaat (9 augustus 2019) er zijn: ruim 14 kilo lichter, vetpercentage naar beneden tot onder de 17%, en m'n BMI genormaliseerd naar 25. Qua centimeters is m'n taille ook enorm afgenomen, maar daar weet ik de details niet meer van (iets van 15 cm ofzo). Dat hoeft ook niet want ik zie het in de spiegel! (PS. Rob is 43 cm. kwijt. )

Let wel: Dit gaat niet vanzelf. Ik heb echt heel strikt het BIO HCG-dieet gevolgd (2 x 12), en ook nu nog drie maanden na het begin eet ik nog grotendeels volgens het uitgangspunt van dit dieet. Heel veel groente en fruit, geen brood/pasta/rijst, koolhydraat-arme producten. Wel zorg ik voor een gebalanceerd dieet door vezelrijke vervangende producten te eten en veel eiwitten (ook in de vorm van poeders en repen) om mijn spiermassa op peil te houden. Daarnaast sport ik nog steeds veel en sta bijvoorbeeld iedere uur op van achter m'n bureau en loop/ren zo'n beetje alle trappen op en af die er in ons gebouw te vinden zijn. Moet je wat printen, zoek de verste printer op. Moet je naar het toilet, pak er eentje die een paar verdiepingen hoger staat!

Afslankstudio Velserbroek, en met name Karin, bedankt voor alles!

Rob, een tevreden klant