New Balance RS Scan afbeelding.
New Balance RS Scan afbeelding. (Foto Aangeleverd)

New Balance RS scan bij Intersport Veldhuis Beverwijk

BEVERWIJK - Zaterdag 7 september 2019 staat het hypermoderne New Balance RS voet - en loopanalyse systeem bij Intersport Veldhuis in Beverwijk. Wat is de New Balance RS scan? De RS scan is een dynamisch loopanalyse systeem dat een individueel schoenadvies geeft passend bij jouw manier van hardlopen en afwikkelen.

1. Meting: door heen- en weer te lopen over de anderhalve meter lange RS scan wordt een digitale afdruk gemaakt van de afwikkeling van je voeten; 2. Analyse: de digitale afdruk wordt samen met je bekeken en geanalyseerd door de productspecialist van New Balance; 3. Schoenadvies: op basis van de analyse volgt een persoonlijk schoenadvies en kun je de schoenen direct uitproberen.

Maak kans op gratis New Balance runningschoenen. De RS scan en New Balance productspecialist zijn zaterdag 7 september 2019 van 10.00 uur tot 16.00 in de winkel bij Intersport Veldhuis.

Hardloopschoenen

Deze RS scan en loopanalyse zijn geheel gratis. Het is handig om de huidige hardloopschoenen mee te brengen. Onder iedereen die deze dag zijn voeten laat scannen/analyseren verloot Intersport Veldhuis twee paar New Balance hardloopschoenen.