Ook bij jou om de hoek 'Start to run'

BEVERWIJK - Zaterdag 14 September 2019 begint Yakult Start to Run weer! Met Start to Run leer je binnen 7 weken om 25 minuten aaneengesloten hard te lopen op je eigen tempo, onder begeleiding van deskundige en ervaren trainers.

'We gaan weer los'

Iedereen kent het wel: in je vakantie laat je die heerlijke tapas niet staan en je drinkt net dat rosétje extra. Dat is pas genieten! Na de vakantie wil je dat ultieme buitengevoel vasthouden en lekker fit weer aan de slag gaan. Een uurtje per week in de sportschool vind je niet echt aantrekkelijk: je wilt naar buiten nu het nog kan. Wat te doen met die gezonde en sportieve ambitie van jou?

Eerste stap

Zet jouw eerste stap en doe mee met Start to Run. Laat je niet verleiden door je eigen excuses. Kost dat moeite? Download dan yakultstarttorun.nl/excuses alle uitgekauwde excuses om niet fris en fruitig te beginnen met je hardloop carrière. Hang hem op je toilet / badkamer / koelkast zodat je jezelf uitdaagt om die excuses het hoofd te bieden en jij een frisse start gaat maken.

Programma

Vanaf zaterdag 14 September 09.30 uur wordt er wisselend getraind op de atletiekbaan van av DEM, in het Westerhoutpark en in de duinen. Drie locaties die een leuk en veilig parkoers met veel afwisseling en variatie bieden. "De variatie in ondergrond maakt de trainingen niet alleen afwisselend, het is ook goed in het kader van blessurepreventie", aldus Peter Veldhuis. De START TO RUN cursus beslaat 7 trainingen op zaterdagochtend, maar hiernaast biedt av DEM op alle woensdagen in de cursusweken 1 uur gratis extra training aan.

Volhouders

Atletiekvereniging DEM wil de volhouders van 7 weken START TO RUN belonen met 4 weken gratis vervolgtraining onder de noemer 'CONTINUE TO RUN'. Deze 4 extra trainingen zullen zowel op de baan als in de duinen worden gehouden.

Deelname

Deelname aan START TO RUN kost 49,50 euro. Hiervoor krijg je 7 START TO RUN trainingen op maat door gecertificeerde trainers en de mogelijkheid om nog eens gratis 4 weken door te trainen middels CONTINUE TO RUN. Ook de optionele extra trainingen op de woensdagavond zijn gratis.

Trainingsschema's

Tevens krijg je trainingsschema's, loopscholing, informatie over running-,schoenen en kleding, informatie over voeding en blessurevrij sporten, 3 running tijdschriften een voedingsgids voor sporters, en 4 maanden lidmaatschap bij de Atletiekunie, zodat je ook verzekerd bent tijdens de trainingen.

'De variatie in ondergrond maakt de trainingen afwisselend'

Wat levert 7 weken Start to Run jou op? Loop jij 25 minuten aaneengesloten; Ken je jouw tempo; Heb je de juiste loophouding en techniek; ben je fitter en gezonder; ben je (nog) beter op gewicht; Heb je loopmaatjes; Kun je alleen verder (maar dat kan dus ook samen); Ben je trots op jezelf.

Opgeven

Opgeven of meer info: Check: www.yakultstarttorun.nl of bel Intersport Veldhuis op 0251-221450. Doe bij Intersport Veldhuis gratis de Fit for Feet voetanalyse voor de juiste runningschoenen voor een goede start.