Fit4you2 biedt bewoners advies en begeleiding

HEEMSKERK - De vakantie zit er voor veel mensen weer op. Scholen zijn begonnen en het ritme van alledag wordt weer opgepakt. Gezond eten, sporten en voldoende slapen. Maar dit is niet voor iedereen even makkelijk en vanzelfsprekend. Fit4you2 biedt diverse mogelijkheden om klanten te ondersteunen, te adviseren en te coachen op gebied van een gezonde en vitale leefstijl.

Naar Vitaal en gezond leven

Naast het reguliere fitness- en groepslesprogramma zal Fit4you2 in het nieuwe seizoen starten met diverse cursussen al dan niet in samenwerking met verschillende organisaties en instanties. Wil je meer zelfvertrouwen, kracht en energie? Dan is de cursus Selfdefence iets voor jou. Wil je de Nederlandse taal onder de knie krijgen en hou je van beweging? Dan kan je deelnemen aan de cursus Taal&Sport. Sta je tijdelijk buiten spel en wil je weer ritme en regelmaat in je leven? Het programma Bewegen naar Werk zou hier een oplossing in kunnen geven. Zou je als ouders handvatten willen krijgen om je kind te begeleiden met veelzijdig en gezonder eten en meer bewegen? Informeer dan eens naar de cursus ClubFit4 Heemskerk.

Twijfel je of bewegen een optie is met jouw blessures en beperking? Dan kunnen de fysiotherapeuten bij Fit4you2 een gedegen advies geven en je begeleiden in een persoonlijk beweegprogramma. Heb je overgewicht, weet je niet goed hoe je de aanpak van overtollige kilo's moet aanpakken dan kan de voedingscoach samen met jou kijken wat het beste bij je past. Met de kennis en ervaring kijken de coaches van Fit4you2 samen met jou hoe jouw doel kan worden bereikt. Meer informatie is te vinden op www.fit4you2.nl of mail naar info@fit4you2.nl. Bellen kan ook: 0251-233783.