De judolessen gaan weer van start.
De judolessen gaan weer van start. (Foto: Aangeleverd)

Vijftien jaar sportschool Toradoshi

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Sportschool Toradoshi is weer met de lessen begonnen. Het seizoen loopt gelijk met het schoolseizoen van het basis onderwijs. Er zijn altijd 4 gratis proeflessen mogelijk. En na de proeflessen kun je kiezen of je lid wilt worden. Om het 15 jarige bestaan van Toradoshi te vieren krijg je bij inschrijving in 2019 een maand lessen cadeau.

Weer van start met de lessen

Vanaf 2004 kun je bij Toradoshi terecht voor judolessen. Voor de allerkleinsten onder ons is er het tuimeljudo. Dit zijn lessen voor peuters van 2,5 tot 4 jaar als voorbereiding op het judo of een goede basis als ze toch nog voor een andere sport kiezen. Wedstrijden zijn er voor recreanten op hun niveau en de wedstrijdjudoka's draaien op landelijk niveau goed mee met de wedstrijden.

Gedurende de jaren heeft Toradoshi diverse sporten toegevoegd aan het sportmenu.

Weerbaarheid

Zo is er regelmatig een cursus weerbaarheid, Rots en water. Deze start op 21 september. En is voor kinderen vanaf 7 jaar t/m 12 jaar. Opgeven kan via emailadres info@toradoshi.nl. Op donderdag om 18:00 uur is er karate voor kinderen vanaf 8 jaar.

Kickboksen

Op donderdagavond is er recreatie kickboksen en jiujitsu voor personen vanaf 13 jaar.Op woensdag en zaterdagochtend word er ook weer dit jaar Tuimeljudo georganiseerd voor kinderen vanaf 2,5 tot 4 jaar.

Judolessen

De judolessen worden gegeven op de Patersweg in Beverwijk en sporthal Waterrijk in Heemkerk. De tijden en locaties van alle lessen staan op www.toradoshi.nl. Bellen mag ook: 06-30053345 voor meer info.