Mandy Jongejans.
Mandy Jongejans. (Foto: Aangelverd)

Opening Pullz EMS Beverwijk op 6 oktober

BEVERWIJK - Pullz EMS Beverwijk, gevestigd aan het Kennemerhof in Beverwijk, breidt haar aanbod uit met Hot Yoga lessen en massagebehandelingen. Dit als aanvulling op de huidige lessen EMS, waar Mandy Jongejans het bedrijf begin 2017 mee startte.

"Deze opening van het 'nieuwe' Pullz willen we groots aanpakken. We starten 6 oktober om 11.00 en gedurende de dag kunnen zowel leden als niet-leden gratis aansluiten bij allerlei interessante en nuttige workshops, lessen en behandelingen om kennis te maken met wat wij doen, maar vooral ook om mensen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en je lichaam het allerbeste te geven", vertelt Jongejans, "Zo zijn er twee workshops over de Wim Hof Methode, waarbij je als dé "Ice Man" in het ijsbad gaat, en je kunt een bokszak training in EMS pak of ontspannende quantum massage ondergaan. Als échte knaller kunnen mensen 1 week lang gratis yogalessen bij ons volgen. Ja, echt, de hele week!". Inschrijven voor deze lessen gaat via de MINDYBODY app, of kijk op www.pullz.nl.

'Deze opening van het 'nieuwe' Pullz groots aanpakken'

Naast de workshops en lessen kun je natuurlijk ook gewoon genieten van gezelligheid, met een hapje en een drankje. "Het maakt niet uit of je sporter bent of niet, en of je al bekend bij ons bent of niet: echt iedereen is uitgenodigd!", benadrukt Mandy Jongejans. Voor meer informatie over het openingsevent van Pullz op 6 oktober bekijk je hun Facebookpagina Pullz EMS of de website www.pullz.nl.