Songs for You.
Songs for You. (Foto: Aangeleverd)

Jaarlijkse bazaar Songs for You

BEVERWIJK - Op zaterdag 5 oktober wordt de jaarlijkse bazaar van Songs for You weer gehouden vanaf 09.00 tot 14.00 uur in de Vredevorst kerk aan de Laan der Nederlanden 152, te Beverwijk. Elk jaar is dit weer een druk en gezellig bezocht evenement. De bazaar gaat om 09.00 open!! Tijdens het 'vroege-vogels-uurtje' van 09.00 tot 10.00 zal aan de bezoekers € 2,00 intree worden gevraagd. Daarna is de toegang gratis.

De trouwe klanten weten intussen wel, dat hier altijd veel leuke en aantrekkelijke koopjes te halen zijn. Dus zorg dat u erbij bent. Er is voor elk wat wils. Van boeken tot kleding, van speelgoed tot huishoudelijke artikelen en elektrische apparaten en zelfs een kraam met prachtige bloemstukjes. Voor een spectaculair klein bedrag heeft u een complete garderobe. Er zijn verschillende loterijen.

Voor de lekkere trek is er een kraam met broodjes hamburger en broodjes worst van de BBQ en overheerlijke slaatjes. Verder is er een koffiebar met appeltaart en een kraam met versgebakken wafels.Voor verdere informatie: www.songsforyou.nl