Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Loliyo blijft verrassen

UITGEEST - Dit najaar heeft Loliyo in Uitgeest weer een hele leuke collectie in de gezellige winkel hangen met veel legergroen, brick en okergeel. Lichtblauw en aarde tinten zijn er dit seizoen ook bij. Stoere herfst- en winterkleding met een zachte uitstraling. Het is een verrassende collectie, voor ieder wat wils, voor jong en ouder.

Al heel wat jaren verkoopt Helma Lute van Loliyo met veel gedrevenheid dameskleding aan de Wilhelminastraat. Helma: ''Dit is wat ik altijd al wilde, ik werkte eerder onder andere met bruidskleding en later ook in een kledingwinkel. Maar op deze plek een eigen winkel is natuurlijk helemaal leuk." De nieuwe najaarsmode hangt prachtig op kleur en wordt door Helma iedere week aangevuld vanaf verschillende adressen in Amsterdam. Voor de maten 36 tot 50 kan men hier goed terecht en is iets te wijd of te lang, dan regelt Helma dit binnen no time achter haar naaimachine.

'Je vindt hier het kledingmerk Blue Seven, maar er zijn bijvoorbeeld ook vlotte spijkerbroeken'

Voor wie een vriendin wil verrassen liggen er cadeaubonnen klaar om te geven. Helma: ''Ik vind draagbare en betaalbare mode belangrijk. Je vindt hier het wat degelijker kledingmerk Blue Seven, maar er zijn bijvoorbeeld ook vlotte spijkerbroeken vanaf 29,95 euro. Verder tassen, sieraden en riemen, maar ook schoenen. Leuke bijkomstigheid is dat men met de stempelkaart ook nog eens korting kan krijgen." Met een complete outfit verlaten klanten regelmatig blij het pand. Kijk ook op de Facebookpagina voor de nieuwste items en eventuele prijsvragen. Voor info: www.loliyo.nl.