Arnold Buringa Tandprothetische Praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen gebitsvoorzieningen.
Arnold Buringa Tandprothetische Praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen gebitsvoorzieningen. (Foto: Aangeleverd)

Arnold Buringa Tandprothetische Praktijk

HEEMSKERK - Arnold Buringa Tandprothetische Praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen gebitsvoorzieningen zoals kunstgebitten, plaatjes, implantaat gedragen gebitten (klikgebit) en frames zonder dat daar een verwijzing van een tandarts en/of kaakchirurg voor nodig is. Het gaat erg goed bij ons in de praktijk. We zijn nu ongeveer 1 ½ jaar open, mensen zijn tevreden en het wordt steeds drukker. We hebben sinds kort een nieuwe technicus erbij om de drukte van het komende seizoen op te vangen. Als het einde van het jaar nadert, wordt het in de tandprothetische praktijk van Arnold Buringa steeds drukker. Dit komt omdat bij veel mensen het eigen risico op is en daarom logischer is om een nieuwe prothese aan te meten. Een prothese mag meestal na 5-6 jaar vervangen worden en dan betaald men betaald 25% van de totale kosten, met een klikgebit is dat percentage nog lager. De kosten zijn uiteindelijk afhankelijk van de door u gekozen zorgverzekeraar. Wij maken deze kosten altijd vooraf aan de behandelingen inzichtelijk met een begroting. Indien u meer informatie wenst kom dan langs op onze praktijk aan de Maerelaan 26 in Heemskerk of telefonisch op nummer 0251-839403, E-mail: heemskerk@arnoldburinga.nl. Graag geven wij u dan vrijblijvend advies en informeren u duidelijk over de mogelijkheden.