De zwemmers en zwemsters van O.E.Z.A. doen het goed.
De zwemmers en zwemsters van O.E.Z.A. doen het goed. (Foto: Aangeleverd)

Zwemvereniging O.E.Z.A. goed van start

HEEMSKERK/PURMEREND – De zwemmers en zwemsters van de Heemskerkse zwemvereniging O.E.Z.A. zijn de competitie goed begonnen. Na een welverdiende zomervakantie is de zwemvereniging uit Heemskerk alweer vijf weken aan het trainen.

Een belangrijke vraag tijdens de eerste competitie ronde is of iedereen weer in vorm is na deze vijf weken trainen. Dit bleek het geval, met een puntentotaal van 5454,21 staat O.E.Z.A. op dit moment 7de in de landelijke B1 –klasse competitie. Doelstelling van dit seizoen is om ons te handhaven in de landelijke B-klasse competitie. Om deze doelstelling te bereiken dient O.E.Z.A. op te schuiven naar plek 6.

Alle vertrouwen

Met nog drie competitierondes te gaan zijn er nog voldoende kansen, mede doordat de nummer 5 en 6 vlak boven O.E.Z.A. staan. Voorzitter Pascal Palmboom: ''Ik heb er alle vertrouwen in dat de wedstrijdploeg onder leiding van hoofdtrainer Stefan Haack nog weet op te schuiven naar plek 6. In tegenstelling tot vorig seizoen zijn we dit keer bij de loting door de KNZB ingedeeld bij sterke zwemverenigingen, het is daarom extra belangrijk om snel weer vooruit te kijken.'' De eerst volgende competitie staat gepland op zondag 3 november 2019 te Purmerend. Bezoek de website voor de zwemmogelijkheden bij O.E.Z.A.: www.oeza.nl.