Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

20% kassakorting op 19 oktober bij Multimate Castricum

CASTRICUM - Aanstaande zaterdag 19 oktober is het weer zover: Super Saturday Morning. Van 9.00 tot 12.00 uur ontvangen klanten van Multimate Castricum 20% korting aan de kassa.

''Het is oktober, dus woonmaand, en een hoop mensen maken gebruik van de herfstvakantie om nog een aantal klussen in huis uit te voeren. Dat merken we deze week al in de winkel, ons personeel is druk met het geven van advies over toepassing van uiteenlopende producten", aldus John Res. ''Speciaal wil ik onze afdeling verlichting noemen, die helemaal vernieuwd is. Het is voor veel klanten nog lastig de juiste lamp te kiezen. Natuurlijk gaat het om energieverbruik maar ook om kleur, kosten en levensduur.''

Ledlampen

''Ledlampen zijn zo'n beetje de standaard en, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, uitstekend dimbaar. Verder wil ik onze kasten 'op maat' van Raffito onder de aandacht te brengen. Dit merk biedt een ongekend aantal mogelijkheden in stijlen en toepassingen. Ons personeel bespreekt eerst uw wensen en de mogelijkheden en daarna maken zij met behulp van de computer een eerste opzet inclusief prijs. Deze offerte wordt met u besproken. Na het doorvoeren van eventuele wijzigingen en uw akkoord wordt uw kastsysteem door Raffito op maat gemaakt. Gaat u voor het gemak, dan laat u ons personeel de kast ook thuis vakkundig monteren."