Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Nieuw in Beverwijk: Podotherapie Hermanns

BEVERWIJK - Podotherapie Hermanns is vanaf 21 oktober gevestigd in het Gezondheidscentrum Wijkerbaan in Beverwijk. Gezondheidscentrum Wijkerbaan heeft nu naast o.a. de fysiotherapeut en ergotherapeut ook een podotherapeut inpandig voor alle voetklachten. Doordat verschillende disciplines onder één dak werken, wordt de zorg laagdrempelig en kan door onderling overleg de beste zorg worden geleverd.

Vanaf 21 oktober is Podotherapie Hermanns ook in Beverwijk gevestigd

Last van voet-, knie-, heup-, en rugklachten? Podotherapie Hermanns is specialist in het verhelpen van voetklachten en klachten aan knieën, heupen en rug. Eerst onderzoeken we de oorzaak van de klachten, om deze door middel van therapieën en hulpmiddelen (zoals steunzolen en ortheses) te verhelpen of verminderen. Klachten waaraan men kan denken zijn onder andere: Voetproblemen bij kinderen en volwassenenPijn aan voeten, knieën, heupen of rugStandsafwijkingen (van tenen, nagels en voeten)SportblessuresOverbelasting- en vermoeidheidsklachtenKlachten in combinatie met reuma of diabetes-mellitus (suikerziekte)

Podotherapie Hermanns staat bekend om het gebruik van de nieuwste technieken en technologieën. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 3D-voetscan, die de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig opmeet. Met behulp van deze voetscan kunnen onder andere steunzolen, sportzolen, veiligheidszolen en podotherapeutische slippers worden gemaakt.

U kunt Podotherapie Hermanns Beverwijk vinden op het volgende adres: Gezondheidscentrum Wijkerbaan, Dellaertlaan 2, 1945 WG Beverwijk. Tel: 085-053 0033, www.podotherapiehermanns.nl.

Bij de meeste zorgverzekeraars wordt het grootste gedeelte van de therapieën vergoed en podotherapie valt niet onder uw eigen risico (zie onze website voor meer informatie). Podotherapie Hermanns is vrij toegankelijk, wat wil zeggen dat u een afspraak kunt maken zonder verwijzing van een arts of medisch specialist.