Bedenk een nieuwe naam voor Vakgarage Jongejans en win een waardecheque van 350 euro!
Bedenk een nieuwe naam voor Vakgarage Jongejans en win een waardecheque van 350 euro! (Foto: Aangeleverd)

Een nieuwe naam voor Vakgarage Jongejans…

HEEMSKERK - Alweer een jaar geleden namen Ruben van Groningen en Jerrol Wijndal Vakgarage Jongejans aan de Kerkweg 152 in Heemskerk over. Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 250 universele autobedrijven die lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom.

Helpt u als lezer mee?

De sterke punten van Vakgarage zijn: altijd een persoonlijke benadering; een exacte prijsopgave vooral; uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen; apk-keuringinstantie; gecertificeerd volgens Vakplan; vakmensen werken aan uw auto; bij meerwerk altijd overleg met de klant; landelijk servicenetwerk; 'wij zorgen dat u mobiel blijft!'

Het bevalt de heren prima, het bedrijf is al sinds 1968 gevestigd aan de Kerkweg, waarvan 25 jaar in een nieuw pand. Nu een jaar later zouden ze graag het bedrijf een eigen gezicht/naam willen geven.

Maak kans op waardecheque t.w.v. € 350!

Bedenk jij een nieuwe naam voor Vakgarage Jongejans? Vul jouw antwoord in op de website van Vakgarage Jongejans en maak kans op een waardecheque t.w.v. €350. Ga dan snel naar: https://www.vakgaragejongejans.nl/prijsvraag.