Marjan van den Haak van Herberg Heemskerk.
Marjan van den Haak van Herberg Heemskerk. (Foto: Aangeleverd)

Aandacht voor hoofd, lijf en hart

HEEMSKERK - Minimaal een uur per dag jezelf helemaal centraal zetten, zonder schuldgevoel, of het idee dat er "nog van alles moet." Dat is de missie van Marjan van den Haak van Herberg Heemskerk. Je kunt pas klaarstaan voor anderen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Als gast in de Herberg word je door deze Ont-moet coach ondersteund bij groei in persoonlijk inzicht en ontspanning.

Kom ont-moeten ervaren (ontspanningsmassage, zachte aanraking, meditatie en mindfulness) of kom ont-moeten leren (trainingen en coaching).

Inschrijven voor mindfulness

Op deze huiselijke locatie is er aandacht voor hoofd, lijf en hart, zodat je thuiskomt bij jezelf. Je gaat je automatische piloot leren kennen en loslaten. Waarna de weg vrij is om meer te leven zoals jij het wilt. Deze week kun je je weer inschrijven voor de 8-weekse basistraining mindfulness of de 4 bijeenkomsten met het thema Ont-moeten. Reserveer jouw plek via www.herbergheemskerk.nl Beide trainingen zijn zowel in een kleine groep, als individueel te volgen. Twijfel je nog, welke activiteit van Herberg Heemskerk het meest past bij jou? Maak dan een afspraak voor een kosteloos ontdek gesprek. Tel: 06-21471895.