Tao Dao.
Tao Dao. (Foto: Aangeleverd)

Acupunctuur bij 'Tao Dao'

CASTRICUM - Tao Dao Acupunctuur in Castricum biedt behandelingen met acupunctuur aan. Acupunctuur is bij veel klachten, aandoeningen en ziekten een goede therapievorm. Zo ook bij emoties die in de weg zitten. Emoties zijn in te delen in de vijf elementenleer en zijn zo makkelijk te behandelen.

De lever en de galblaas vormen samen het houtelement. Karakteristiek voor de lever is recht op het doel af gaan, plannen maken en medemenselijkheid. Als de leverenergie uit balans is schieten de gedragingen door en kan het zijn dat recht op het doel af gaan verandert in voordringen in de winkel, medemenselijkheid er niet meer is maar wel irritatie, boosheid en een kort lontje.

Zwak

De leverenergie kan ook te zwak zijn wat weer andere klachten met zich meebrengt zoals een plek afstaan, geen ruimte innemen, lusteloos, erg met de medemens begaan.

Als men zich herkent in bovenstaande deze cirkel wil doorbreken dan kan behandeling met acupunctuur uitkomst bieden.

Informatie

Bel gerust voor meer informatie: Tao Dao Acupunctuur 06-42851717 of kijk op de website: www.acupunctuur-annemarie.nl. Tao Dao Acupunctuur is gevestigd aan Westerplein 2a/b in Castricum. (Foto: aangeleverd)