Kom je oude kledingstuk inruilen bij Patrick van Keulen.
Kom je oude kledingstuk inruilen bij Patrick van Keulen. (Foto: Aangeleverd)

Kom je oude kledingstuk inruilen bij Patrick van Keulen

REGIO - Binnenkort is het Black Friday. En dat betekent actie. Ook bij Patrick van Keulen.

Voor 20% korting op een nieuw kledingstuk

''We hebben drie hele mooie actiedagen. Van donderdag 28 november tot met zaterdag 30 november. Als je voldoet aan de ruilvoorwaarden krijg je 20% korting op een broek, trui, vest, overhemd of welk kledingstuk je maar wilt.''

Win-winsiuatie

''Het is een win-winsituatie. Want jouw oude kledingstuk geven we aan een goed doel. Stichting Gambia For You'', aldus Van Keulen.

Een broek voor een broek, een trui voor een trui

Heb jij een broek die je niet meer draagt? Heb je een trui voor je verjaardag gekregen die je niet mooi vindt? Zit een overhemd niet lekker? Lever hem dan bij Patrick van Keulen in tijdens de Black Friday actie. Je krijgt dan 20% korting op een nieuwe broek of trui.

Actievoorwaarden

De actievoorwaarden zijn: Het geruilde kledingstuk moet schoon en heel zijn; de ruil gaat per kledingstuk. Dus een broek voor een broek, een shirt voor een shirt en een jas voor een jas; actie is geldig van 28 t/m 30 november; actie geldt voor de gehele collectie; actie is in de winkels in IJmuiden en Heemskerk.

Gambia

Van Keulen: ''Jij krijgt dus 20% korting op je nieuwe kleding en de mensen in Gambia zijn blij met jouw oude. Dat is een hele mooie actie! We zien je tijdens Black Friday in één van onze winkels....''