Sluitstuk huisvesting in Heemskerk

HEEMSKERK - Na twee zeer geslaagde bijeenkomsten over huisvesting in Heemskerk, is de werkgroep van Heemskerk Lokaal nu toe aan het verwerken van alle input die de partij heeft gekregen van u. De inwoners van Heemskerk op dit thema. In deze derde en laatste bijeenkomst wil de partij u de resultaten presenteren.

Heemskerk Lokaal is nu aan zet!

In de eerste bijeenkomst werden over de thema's Duurzaamheid en Doorstroming de meeste vragen gesteld. In de tweede bijeenkomst zijn er twee sprekers aan het woord geweest over deze thema's. Mevrouw V. van Vuuren over Duurzaamheid en mevrouw S. Klaver over een van de mogelijkheden voor Doorstroming, de seniorenhofjes (Knarrenhoven).

Nu is Heemskerk Lokaal weer aan zet om de gegeven reacties om te zetten in acties. ''Daartoe hebben wij in totaal vijf moties en amendementen opgesteld waarover wij u graag willen inlichten. Een motie is een opdracht aan het college van burgemeester en wethouders, een amendement is een wijziging op een bestaand document (plan). Wij zetten in op een toekomstbestendig beleid op de beide genoemde thema's'', aldus de partij.

De laatste bijeenkomst is op woensdag 11 december aanstaande, wederom in de Jansheeren met de inloop om 19.30 uur met koffie en de start om 20.00 uur. ''We hopen u deze avond weer te mogen ontmoeten want u wil toch ook weten wat er met uw mening wordt gedaan?''