Ruud Laméris.
Ruud Laméris. (Foto: Aangeleverd)

Tandprothetische praktijk Laméris al ruim 20 jaar

HEEMSKERK - ''Al ruim 20 jaar is mijn tandprothetische praktijk Laméris gevestigd aan de Nellie van Kolstraat 6 in Breedweer Heemskerk. In 1998 startte ik mijn tandprothetische praktijk na het behalen van mijn diploma tandprotheticus.'' Aan het woord is Ruud Laméris. Met al ruim 25 jaar ervaring helpt de tandprotheticus u graag weer aan een functionele gebitsprothese en een mooie lach.

Hebt u problemen met uw kunstgebit? Een reparatie of volledige vervanging van uw gebitsprothese ,ook op implantaten nodig dan kunt u vrijblijvend contact met me opnemen. ''Ik heb contracten met bijna alle zorgverzekeraars'', zegt hij ''Je gebit is een belangrijk en persoonlijk deel van je uiterlijk, een gebitsprothese vergt daarom tijd en geduld. Door goed te luisteren en gebruik te maken van mijn ervaring en nieuwe technieken, zorg ik ervoor dat u goed voor de dag kunt komen.''

Praktische informatie

Behandeling na telefonische afspraak of mail zie website. Telefoonnummer: 0251-232477 Nellie van Kolstraat 6 1963 BG Heemskerk, www.tplameris.nl. Tandprothetische praktijk Laméris, Lid ,O.N.T, Gecertificeerd iso9001.