DJ 'on the move' Joost, is op 14 december bezig tussen 11.00 en 15.00 uur in winkelcentrum Europaplein.
DJ 'on the move' Joost, is op 14 december bezig tussen 11.00 en 15.00 uur in winkelcentrum Europaplein. (Foto: Aangeleverd)

Kerst op Europaplein

HEEMSKERK - Bent u op zoek naar leuke cadeautjes voor onder de kerstboom of wilt u uw huis eens extra versieren rondom Kerst? Op de gezellige kerstmarkt op het Europaplein is er vast iets voor u bij. Vanaf 10.00 uur staan er in de Europassage diverse kraampjes met o.a. mooie kerststukken, sfeerartikelen, kaarten, edelstenen, sieraden, mozaïek, decoraties voor binnen en buiten, de leukste kraamkadootjes enz. Tussen 11.00 - 15.00 uur zorgt DJ ON THE MOVE voor sfeervolle muziek met zijn mobiele ''DISGO''. Kinderen kunnen tussen 13.00 - 15.00 uur in de Europassage kerstballen versieren onder het genot van een beker warme chocolademelk. Ouders en/of opa's en oma's mogen gezellig meedoen als ze willen. Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Welschap Welzijn Heemskerk. Ook is er een sociaal werker aanwezig om in gesprek te gaan over positieve zaken, signalen, ideeën en zorgen over uw buurt. De winkeliers van het Europaplein hebben leuke kerstaanbiedingen en er wordt met heerlijke hapjes rondgegaan, volop gezelligheid dus. Op deze dag om 13.00 uur wordt de visschotel (voor 10 personen) van de Europaplein facebookactie verloot. U kunt hier nog aan meedoen door naar de FB pagina van het Europaplein te gaan en deze actie te liken en te delen.

De KASSABON GELD TERUG* actie loopt nog tot en met 31 december 2019. Tot die tijd kunt u uw kassabonnen voorzien van uw naam en telefoonnummer deponeren in de daarvoor bestemde rode tonnen die verspreid staan op het Europaplein. ( bij van den Brug visspecialist, Supermarkt Deen Europassage en bij Toman Optiek), met kans op geld teruggave (tot een maximum van €250,--) in de vorm van waardebonnen. (*kijk naar de voorwaarden in het winkelcentrum) In de eerste week van januari 2020 is de trekking en worden de winnaars bekendgemaakt via facebook, website, poster in Winkelcentrum Europaplein en krant. EXTRA HOOFDPRIJS: 1 MINUUT GRATIS WINKELEN BIJ SUPERMARKT DEEN EUROPASSAGE. Op zaterdag 21 december om 12.00 uur treedt Popkoor Chante Encore op met hun Kerstrepertoire in de Europassage. Info: www.europapleinheemskerk.nl en volg Euraplein op Facebook!