Het kerstdiner van Humanitas is speciaal voor vrijwilligers.
Het kerstdiner van Humanitas is speciaal voor vrijwilligers. (Foto: Aangeleverd)

Kerstdiner van Humanitas

HEEMSKERK - Humanitas organiseert dit jaar het vierde kerstdiner in samenwerking met de Kennemer Praktijkschool. Het wordt weer een gezellig feest. Er zullen ruim 70 gasten aanwezig zijn. Dit alles is op woensdag 18 december om 18.00 uur. Locatie is de Kennemer Praktijkschool Heemskerk. De deelnemers en vrijwilligers, die aan de activiteiten o.a. maatjes immigranten, maatjes GGZ of huisbezoeken deelnemen, zijn van de partij. Die worden op deze wijze van harte bedankt.

Fijn dat TriArcus, AH XL , Beentjes groenten Castricum, Shi en de Danstuin dit jaar het kerstdiner (opnieuw) ondersteund hebben. Fijn ook dat het team en de leerlingen van de Kennemer Praktijkschool afdeling Horeca hier zoals ieder jaar weer zoveel tijd en energie in steken. De leerlingen van de school doen de inkopen, bereiden het diner en serveren het ook uit.

Wat zijn de plannen voor 2020 van Humanitas? Vooral de activiteiten uitbreiden in het kader van tegengaan van eenzaamheid en dit op allerlei manieren. Denk aan telefooncirkels, evenementen, bezoekgroepen. Hebt u behoefte aan bezoek of wilt u vrijwilliger worden? Het werkgebied van Humanitas is Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen. Voor vragen, kunt u contact opnemen met Astrid van der Sluis, tel 06-35113435 of via www.humanitas.nl/afdeling/Ijmond.