Cursus mindful mediteren en de kracht van het NU in Heemskerk

HEEMSKERK - Op maandag 6 januari 2020 starten Karin en Robert Gilhuijs op basisschool De Kariboe, Rameaustraat 6 in Heemskerk, met een cursus mindful mediteren en de kracht van het NU.

Op 6 januari starten Karin en Robert Gilhuijs de cursus

Een inspirerende cursus waarbij de deelnemers in 5 lessen samen de verdieping gaan zoeken vanuit wat de kracht van het Nu te brengen heeft.

Ervaar daarbij de innerlijke rust die uitgaat van meditatie door de kracht van stilte. Vanuit die kracht van stilte komt men in het Nu terecht ofwel het leven zoals het feitelijk zou moeten zijn. De toekomst wordt gecreƫerd in het Nu evenzo worden blokkades en vastzittende emoties opgelost in het Nu. Met vijf thema's gaan we het Nu en de kracht van stilte uitdiepen, ondersteunt door verschillende meditatieoefeningen, waardoor je meer rust, minder stress en meer vrijheid zult gaan ervaren.

De meditatieoefeningen vinden op een stoel plaats en ervaring is niet nodig. Cursusdata maandag 6, 13, 20, 27 januari en 3 februari 2020 van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.