Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

The Christmas Experience in Heemskerk

HEEMSKERK - Zondagmiddag 22 december van 14.30 tot 17.00 uur en maandagochtend 23 december van 9.30 tot 12.00 uur zijn er er de speciale Kerst Yoga & Meditatie workshops. Ze staan geheel in het teken van 'the spirit of Christmas'. Kerst is voor iedereen anders, want tijdens het 'feest van het Licht' viert men met z'n allen de zaken en personen die het meest belangrijk zijn. Cadeautjes, lekker eten, goede doelen en feestjes: Alles staat in het teken van samenkomen en verbinden met het mensenhart. Maar soms ervaren mensen dit helemaal niet als de most-wonderful-time-of-the-year... Rondom de feestdagen rennen mensen zichzelf juist snel voorbij, ligt eenzaamheid op de loer en vergeten ze goed voor zichzelf te zorgen, terwijl er juist meer behoefte aan zorg en aandacht is. Sla jezelf dit jaar dus niet over met de cadeautjes en geef jezelf de tijd.

Yogadocente Elles Kuper en Meditatiecoach Paulien Pinksterboer wensen iedereen een stralende Kerst, zelfs als je het normaliter liever aan je voorbij laat gaan. Ze hebben de handen ineengeslagen om te zorgen dat jouw Kerstlicht harder kan stralen en jij volledig ontspannen de donkere dagen kan gaan verlichten!

Dit evenement brengt je in een drukke tijd weer in contact met jouw prioriteiten om lekkerder in je vel te zitten. Zo kun je echt voelen en vieren wat voor jou Kerst betekent, waardoor je er nog meer van kunt genieten. Kosten: €29,50 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van een yogamat, kussentje of stoel, én kerstthee, kerststol en een kleine kerstattentie om het kerstgevoel mee naar huis te nemen.